BEOUTLEW modne dječake hlače ravna prednja pravilna fit poliester formalna i povremena
  • Nedavno

BEOUTLEW modne dječake hlače ravna prednja pravilna fit poliester formalna i povremena

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

" Detalji o proizvodu
dječaci su čvrsti na svojoj odjeći, zbog čega su beleške modne hlače s ravnim prednjim dijelom, imaju izdržljivost, kvalitet i performanse Uz udobnost koja dječaci žele Budled moda Poline pamuk bogata tkanina četka je za dodanu mekoću i odolijevanje - bore, tako da mama može oprati i otići. sve znate koliko prljavi dječaci mogu dobiti. Svaka pant ima izdržljive unutrašnjosti za te dužnosti. Ova tkanina omogućava da izvede u školskom dvorištu ili igralište. , bilo koje mjesto, i bilo kada.
Značajke takođe, možete provjeriti našu grafikon veličine za više referenci.
Kvaliteta : Osiguravamo da naši pantalone za dječake ispunjavaju sve potrebne zahtjeve kako bi se osigurali veliku udobnost i dug život. To je zastojeno kao glavni materijal koji koristimo pamuk, trajniji i mekši. Završen patentnim zatvaračem Zatvaranje letenja i dugmeta.
Boje : Oni su dostupni u raznim 3 boje za vašu djecu koja je maksimalna pogodna udobnost podudaraju s svakom odjećom i prigodom.
Za svaku priliku : Ovo su vrlo dobre pantalone za dječake koji mogu nositi
u bilo kojoj prilici jer izgleda divno i modno.
Perilica za pranje : Ne morate biti brinuti o procesu pranja jer su ove pantalone sposobne oprati u veš mašinu bez oštećenja ili upropašćenih .