125ml aluminijumske folije pečenje za pečenje otpornim na toplinu otporne na toplinu čaše za slastičarske kalupe Cupcake obloge Ramekins za desertnu kuhinju
  • Nedavno

125ml aluminijumske folije pečenje za pečenje otpornim na toplinu otporne na toplinu čaše za slastičarske

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Aluminijska folija, okrugla posuđa za pečenje, viseća temperatura otpornost Nalazi se za držanje bombona i drugih liječnika i kolača za pečenje ili kolače ili muffine. Koristi se za rođendan, vjenčani mini kolači, patriotski događaji, večere, zabave i tako dalje.
- Boja : zlatna.
- materijal : aluminijska folija.
- Veličina : cca .
- Naše čaše izrađene su od ekološki prihvatljive aluminijske folije koja se može reciklirati koja je vrsta materijala za hranu, zdrava i sigurna za djecu i odrasle.
- Stavite ih u pećnica i pecite ih direktno. Nije potrebna ladica za pečenje.
- Aluminijske folije bez štapa Ramekin šalice su za unutarnju i vanjsku upotrebu, izletište, kampiranje, kuhanje i tako dalje . Stranke, svadbe, rođendani, proslave, odmor.
- Može se koristiti za izradu brava, sladoleda, muffina, kolača, miksa kolača, izletišta, vjenčanja mini kolača i tako dalje.
Topli savjet : Dragi kupci, zbog efekta rasvjete, monitor Svjetlina, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između foto i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Naše čaše izrađene su od ekološki prihvatljive aluminijske folije koja je vrsta materijala za hranu, zdrava i sigurna za djecu i odrasle .