Širina od nehrđajućeg čelika kašike za miješanje kašike za kavu za sladoled za sladoled za desert šećer
  • Nedavno

Širina od nehrđajućeg čelika kašike za miješanje kašike za kavu za sladoled za sladoled za desert šećer

KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Ovo je skup od 7 komada kašika od nehrđajućeg čelika. Napravljen od premium materijala, bez savijanja ili hrđenja, izdržljiv je i siguran za upotrebu. Prijenosna i lagana veličina težine, jednostavna za nošenje. Izvrsno za miješanje pića poput ledenog čaja, ledene kafe, sladoleda, popodnevnog čaja, malih grickalica, mliječnih kola, jogurt itd. Funkcija
r. - Boja : srebrna, crna, ljubičasta, šarena, plava, zlatna, ruža zlata. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : 13,1 x 3,1 x 2cm. - Napravljeno od izdržljivih nehrđajućeg čelika i neće se lako saviti, anti-hrđe, ekološki prihvatljivo. - Ova kašika dizajnirana je izgledima Seashell koja je estetska i umjetnička, donesite vam smiješnu i inovaciju u vašem lijenom sat kavi. - Donosi osjećaj stila i sofisticiranosti za vaš stol, vrlo lijep i izvrstan za večeru i desert!
r. - Savršeno za kafu, čaj, desert, sladoled i druge slatke grickalice. Pogodno za restorane, ugostiteljstvo i kućnu blagovaonicu. - Za one ljubitelje espressa i kafe, naše jedinstvene kašike dodat će platno u bilo kakvo slobodno vrijeme. - Topli savjet : Poštovani kupac, zbog efekta rasvjete, monitori svjetlina, ručno mjerenje i itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke.