Gyouwnll nehrđajuća čelika modna keramika Dijamantna ljubav ogrlica Granična temperamenta Jednostavan dijamantski lanac sa ogrlica u obliku srca za žene za žene
  • Nedavno

Gyouwnll nehrđajuća čelika modna keramika Dijamantna ljubav ogrlica Granična temperamenta Jednostavan

KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Modna keramika od nehrđajućeg čelika Dijamantna ogrlica Prekogranična temperamenta Jednostavan dijamantni nakit za žene u obliku srčanog srca :
sofisticirani dizajn Ova modna keramika Jednostavni dijamantski lanac ogrlice u obliku srca podsjetit će vas da uživate u svom Život, vaši snovi i osjećaju ljubav Modna keramika Dijamantna ogrlica Prekogranična temperamenta Jednostavan dijamantni lanac u obliku krug u obliku srca, a ne lako izblijed, ne može se lako izblijediti, može čuvati sjajnu outfit idealni nakit za kostim pogodan za povremene i formalne maturalne haljine. Za godišnjicu, diplomiranje, rođendan. Dobijte kompliment svaki put kada nosite privjesak ogrlicu.
Modna keramika Dijamantna ogrlica Prekogranična temperamenta Jednostavan dijamantski lanac u obliku srčanog oblika, lanac u obliku lanca 45cm sa 5cm Extender. i ugodno za nošenje cijeli dan.
Najbolje poklone Ideja iznenadite svoju djevojku ili prijatelja sa modnom keramikom Diamond Ogrlica prekogranična temperament Jednostavan dijamantski lanac u obliku srčanog oblika kao godišnjica, rođendanski ili božićni pokloni.
Stil : Pojedinac, specijalni materijal : nehrđajući čelik - Ogrlica Dužina Veličina : 45cm / 17.0" (podesivo)
Spol : Žene, djevojke
Proizvodi uključuju : 1 ogrlica od 1 kom
Ljubavna ogrlica.