Eyicmarn pamučna posteljina jastuka modna karirana ispis debela kvadratna oblika sigurnosna obloga za salon dvorišta na otvorenom
  • Nedavno

Eyicmarn pamučna posteljina jastuka modna karirana ispis debela kvadratna oblika sigurnosna obloga za

KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pamučna posteljina kaiš jastuk modni plaćeni ispis debeli kvadratni oblikovanje sigurnosnih obloga za salon na otvorenom na otvorenom - To je visokokvalitetni jastuk stolice. - sa odličnom bojom i super mekom teksturom. - Moguće za dnevni boravak, spavaću sobu, kućni ured, trpezariju itd. Specifikacije :
. Kategorija proizvoda : Jastuk za stolice
. Materijal : pamučna posteljina i kratka plišana
. Stil : pastoralan
. Uzorak : PLAJ
. Boja : crvena, plava, kaki, svijetlo zelena
. Veličina : 40 cm * 40 cm / 16 inča * 16 inča
. Sadržaj paketa
. 1 * jastuk za stolice
. Napomena :
. Molim vas, razumijete da postoji odstupanje od 1-2 cm. Zbog osvjetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Visokokvalitetni materijal : Školjka je izrađena od visokokvalitetnog posteljina, tkanina za punjenje je kratka plišana, tekstura je mekana i udobna, a vrlo je opuštajući se sjediti na njemu. Trake se mogu vezati za stolicu, umjerenu debljinu, savršenu utakmicu sa vašim rešetkama . Veličina : 40 cm * 40 cm / 16 inča * 16 inča, 4 boje : crvena, plava, kaki, svijetlo zelena, odaberite prema omiljenoj Boja .