Božićni ukrasi Božićni ukrasi pet šiljasti zvjezdani zvono ukrasi božićne stakle prozor za rezbarenje na drva Privjesni božićni ukrasi a
  • Nedavno

Božićni ukrasi Božićni ukrasi pet šiljasti zvjezdani zvono ukrasi božićne stakle prozor za rezbarenje

KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Yuanyi iz Joybuy Marketplace Božićni ukrasi pet šiljastih zvjezdanih svjetiljka, privjesak za rezbarenje drveta, karakteristike :
materijal : Božićni ukrasi izrađeni su od drveta, sa finom izradom i izdržljivošću.
Jedinstveni dizajn, 3 D ukras. Uz izvrsnu tehnologiju rezanja, ovi oblici imaju posebno. Uzorak je božićno drvce, peterokutni i oblikovan zvono. Rezbarenje drveta Šuplji dizajn, ljepše.
Božićni ukrasi, možete ukrasiti božićno drvce sa ovim visećim ukrasima. To ne čini da vaše božićno stablo izgleda lijepo, ali ima značenje blagoslova.
Jednostavan za objesiti, svaki naš božićni drveni privjesak ima konopac, tako da lako možete objesiti božićni ukras na božićno drvcu, dnevni boravak ili ured za stvaranje božićne atmosfere.
Višenamjena, možete objesiti drvene privjeske na božićnim drvećem, vratima, prozorima, stepenicama, kaminama itd. Također se može koristiti za uređenje za odmor, naljepnice za vjenčanje, naljepnice za vjenčanje, naljepnice za vjenčanje, naljepnice za vjenčanje, naljepnice za vjenčanje i drugo Drvena umjetnička djela i rukotvorini projekti. Slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
Uključuje : drveni božićni privjesak na božićnim poklonima.