Zidni nosači sa loptom košarka za nogometne ekrane sa vijcima
  • Nedavno

Zidni nosači sa loptom košarka za nogometne ekrane sa vijcima

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj nosač lopte izgrađen je premium željezom za. Čvrsta upotreba. Dolazi s unaprijed izbušenim dvije vijke, instalacija je prilično jednostavna i. Ovdje ćete odmah imati moderan, funkcionalan način. Organizirajte ili prikažite svoju kugličnu službu poput košarkama, nogometnih kuglica i još mnogo toga. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : željezo
. - Zidni nosač za montažu savršen je dodatak za organiziranje atletske opreme. - Instalacija je prilično jednostavna i brza s prethodno izbušenim dva vijka. rupe, samo ga morate montirati na zid sa nekim vijcima. - Napravljen od izdržljivog, visokokvalitetnog željeza, ovaj nosač lopte izgrađen je za dugotrajnu upotrebu i odličan nosivost. - Zidni nosač za montiranje može se instalirati u kući, ured, garažu, školu ili trgovinu. - Sportski kuglica za skladištenje je dovoljno velik za smještaj košarke, odbojke, nogometnih kuglica, kuglice za vježbanje, lijek.
Zidni nosač za prikaz sa savršenim dodatkom za organizovanje atletske opreme. Instalacija je prilično jednostavna i brza s unaprijed izbušenim dvije vijke, samo ga morate montirati na zid s nekim Vijci . Napravljen od izdržljivog, visokokvalitetnog željeza, ovaj nosač lopte izgrađen je za dugotrajnu upotrebu i veliki nosivost.