Purple Lavanda ukras jastuk jastuk za jastuk pogodan za posteljinu ljetni jastuk pokrov na razvlačenje
  • Nedavno

Purple Lavanda ukras jastuk jastuk za jastuk pogodan za posteljinu ljetni jastuk pokrov na razvlačenje

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Purple lavanda od jastučnice jastuk pogodan za ljetni jastuk na razvlake na razvlačenje
Karakteristike :
dizajn lavande : Ovaj ukrasni jastučni poklopac sadrži prekrasan dizajn lavande koji dodaje eleganciju i na vaš kućni dekor
meko i Udoban materijal : izrađen od premium posteljine mješavine, ovaj jastučni poklopac ima meku i ugodno osiguravajući da se osjećate ugodno i opušteno nakon dugog dana.
Jednostavan za upotrebu : Ovaj poklopac jastuka dizajniran je sa skrivenim patentnim zatvaračem, koji vam je lako umetnite i umetci jastuka. Ova veličina odgovara većini standardnih jastuka za bacanje.
Svestrani dekor : Ovaj jastuk savršeno se uklapa u bilo koju sobu, poput dnevnog boravka, spavaće sobe ili ureda. Dodaje elegantan dekor dok vam omogućava ugodnu podršku.
Savršeni poklon : Ovaj poklopac lavande : Ovaj poklopac lavande je prekrasan poklon za prijatelje, obitelji ili voljene osobe koje vole lavandu ili kao kućni pribor za uređenje. Pogodan je za svaku priliku kao što su domaćim rođendanima, rođendana ili drugih posebnih događaja.
Purple lavanda ukras jastučnica jastučnica Pogodna za lanuće ljetni jastuk Poklopac kauč na razvlačenje u boji : "Boja : boja : boja su prikazani Na slici (slika može biti neznatno off-borba zbog različitih monitora.