Solarni sustav globusi Sun Earth Moon Orbital Planetarium Astronomion Model
  • Nedavno

Solarni sustav globusi Sun Earth Moon Orbital Planetarium Astronomion Model

KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Ovaj model je izdržljiv sa finom izradom. Vizualno može prikazati astronomske pojave sunca, Zemlje i mjeseca. Studenti će biti više zainteresirani za nastavu nastave. Učenici imaju veću vjerojatnost da će razumjeti pokrete sunca, Zemlje i mjeseca dok se mijenjaju s vremenom. funkcije
r. - Boja : crna
r. - Materijal : plastika
r. - Veličina : oko 41. - Model sadrži sunce, zemlju, mesec, četiri sezona diska, operativna ručica, indikator sa četiri sezone, strelica Mjesečev faz. - Model predstavlja trčanje orbitu sunca, zemlje i meseca u prirodnom svetu. - Rotirajuća komponenta se rotira za demonstraciju upravljanjem ručicom. - Joystick je povezan sa središnjom cevkom da aktivira pusher za rotiranjem rotirajuće sklop za demonstraciju. - Veliki komplet za poticanje djece da istražuju solarni sustav dok je kreativan i koristeći svoje mašte za zabavu.
Lista pakiranja : 1 x Model za sunčanje-zemljani mjesec model, zemlju, mjesec, mjesec, Četiri sezona, operacijska ručka, strelica sa četiri godišnja doba, model faznog diska. Model predstavlja trčanje orbitu sunca, Zemlje i meseca u prirodnom svetu. Rukovanje ručkom . Joystick je povezan sa središnjom cevkom da biste aktivirali pušer za rotiranje za demonstraciju .