HEMOTON Creative Mini dvostrana ploča na pločice na ploči s pločama za ploče s pločima Blackboard Ploče od strane hotela Potpiši privjesak
  • Nedavno

HEMOTON Creative Mini dvostrana ploča na pločice na ploči s pločama za ploče s pločima Blackboard Ploče

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Mannistore iz Joybuy Marketplace
r. Ovi mini chalkboard znakovi gumba vrata na vrata, ormar, ili ormar. Pišite s kredom ili tekućim kreditiranim markerima. Nudi jedinstven način za naljepljivanje dječjih spavaćih soba : kao dječaci, djevojke, dušo, shens soba . ormari za igračke, kuhinjski ormari. Koristite ih za pisanje ljupke poruke porodici ili prijateljima na drugačiji način!
r. funkcije
r. - Materijal : drvo. - Veličina : 19,8cm (dužina); 8.3 (širina); 5cm (promjer); 0,3 cm (debljina). - Napravljen od tankog izdržljivog drveta, ekološki prihvatljivog, sigurnog i višekratnog, namijenjenog kredu. - rupa je univerzalna veličina i radit će sa svim standardnim gumbima vrata. - Kad vam treba nešto mirnog i prostora, dobar je izbor za vas. Na vratima u spavaća soba "Ne uznemiravajte", "Molimo kucnite" znak ili "viđenje" oznake i držite male proizvođače problema. - Da biste koristili za podsjetnike, poput "zabave sutra" ili "Pickup u 4 : 00" i ostavite ih na kuhinjskim ručicama u ormaru - sigurno ćete to sigurno propustiti. - Ove viseće vešalice na vratima nude jedinstven način za naljepljivanje dječjih spavaćih soba : kao dječaci, djevojke, beba, shens soba .