Pas sunčane naočale štene sunčane naočale zagrljalice za pse pas nosite naočale za ljubimce vjetra
  • Nedavno

Pas sunčane naočale štene sunčane naočale zagrljalice za pse pas nosite naočale za ljubimce vjetra

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. ove sunčane naočale za pse vrlo je pogodno za plažu, odmor, putovanja, slikati ili hodanje, što vaš ljubimac čini fokusom gomile. Modni stil Dizajn, nikad zastarjela. Lagan, izdržljiv, izvrstan dizajn, nije lako razbiti. funkcije
. -Kolor : ružičasta i crna
. -Materijal : PC, TPEE
. -Size : 10,00x4,00x2. - Sa ventilacima da se zrak omogući da kruži unutar očiju i sprečavaju generiranje vodene pare. -Dog sunčane naočale su u skladu s većinom lica doga, može se saviti umjereno i ima snažnu žilavost. -Kozov stil, prekrasan i moderan, čine da vaš pas postanu privlačniji u gužvi. -Pričiva za pse da nose na otvorenom, može štiti oči vašeg voljenog psa iz vjetra, snažnog svjetla, vodootpornosti itd. -Ne samo se može koristiti kao zaštitne naočale, to je i savršena odjeća i foto rekviziti.
Opremljen otvorima da se zrak cirkulira unutar očiju i sprečavaju da vodene pare stvaraju sunčane naočale, sunčane naočale za pse, sunčane naočale za pasu , Štene za sunčane naočale, naočare za pse, habanje za pse, naočale za ljubimce vjetra, pribor za kostim psa, sunčane naočale za kućne ljubimce, čaše za pse, vodootporne čaše za ljubimce.