5L ptica Automatska hranilica plastična pića pića pićiova ulagač vodene posude za vodu
  • Nedavno

5L ptica Automatska hranilica plastična pića pića pićiova ulagač vodene posude za vodu

KM 120.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ako tražite profesionalni i pristupačan dovod golubova, tada je vaša istraživanja ovdje. To je zato što naš proizvod može zadovoljiti vašu potrebu. Napravljen od premium materijala, to je praktično i izdržljivo. Jednostavno i ugodno da vaša djeca piju slatku vodu. Pogodno za hranjenje više ptica. Ne morate se brinuti za svoje ptice u svojoj vodi. funkcije
. - Marka : popetpop. - Boja : bijela. - Materijal : plastika. - Veličina : O : 31. - Proizvedeno s premium plastikom, sigurna je, čvrst i praktičan za dugotrajnu upotrebu. - Precizno otvaranje zadržava konstantnu razinu vode, niti prelijev ni prenizak nivo vode, tako da golubovi uvijek piju svježu i čistu vodu. - Transparentno je, a vodostaj se može pridržavati u bilo kojem trenutku, što je pogodno za tačno izračunavanje vremena punjenja vode. - Dizajniran je s udicom jednostavnim za objesiti bilo gdje gdje želite. - Odlična opcija za jednokrevetne ili više domaćinstava kućnih ljubimaca. Ne morate se brinuti za svoje ptice u svojoj vodi.
Proizvedeno sa premium plastikom, sigurna je, čvrsta i praktična za dugotrajnu upotrebu . precizno otvaranje zadržava konstantnu razinu vode, niti prelivanje niti prenisko vodoov razine, tako da golubovi uvijek piju svježu i čistu vodu.