Keyohome Automatski proizvođač knedle Električni proizvođač kalupa sa zupčanicima koji se može pratiti, veliki ravioli za prešanje
  • Nedavno

Keyohome Automatski proizvođač knedle Električni proizvođač kalupa sa zupčanicima koji se može pratiti,

KM 6.75

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Specifikacije :
Naziv proizvoda : Automatski proizvođač knedle
Napajanje : USB punjiva
oprema : 2gear : 6s, 9s
materijal proizvoda : pp, kom < Br /> Veličina proizvoda : 13 x 10,5 x 14 cm / 5,1 x 4,1 x 5,5 inča
Boja : svijetlo siva Napomena :
1 Možda postoje male razlike između slike i stvarne boje robe. Potrudit ćemo se da vam pokažemo tačnu boju. Molimo vas da vam dozvoli da razliku od male dimenzije zbog ručnog mjerenja. Lista dijelova :
1 x Proizvođač knedle
1 x 1 x 1 x Četka
1 x USB kabl za punjenje
[praktičan i brz električni blok za knedle] imitacija ručnih knedle, električni blok za proizvodnju knedle lako riješi probleme tegozna, poboljšavajući učinkovitost izrade knedle, čak i novajlija lako rade. Automatski električni knedle Izrada kalupa štedi vrijeme i rad, oslobodite ruke. Napravite knedle pogodnije i efikasnije!. [Jednostavan za upotrebu i čišćenje] Koraci izrade su jednostavni. Samo stavite knedli omotač na uređaj, stavite pravu količinu mesa, dodajte odgovarajuću količinu mesa i pritisnite tipku Start da biste generirali savršeno knedle. Stroj za izradu knedla lako je čistiti, cijelo tijelo se može pratiti, nije lako sakriti prljavštinu. [Sa punjenje kašikom i četkom] Pokrenuta kašika za punjenje olakšava odabir punjenja, a količina punjenja je pravedna pomoći vam ubrzanju procesa pravljenja knedle.