Star Wars Ahsoka Tano priče iz Jedi LightsAprerke Glow - Pulover Hoodie za odrasle - Prilagođeno-crno
  • Nedavno

Star Wars Ahsoka Tano priče iz Jedi LightsAprerke Glow - Pulover Hoodie za odrasle - Prilagođeno-crno

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Službeni ratovi zvijezda - Star Wars Ahsoka T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice Ahsoka; Ženske majice Ahsoka; Dječje majice Ahsoka; Klonirani ratovi; Star Wars T majice za Galaxyevu ivicu; Hoodies Ahsoka; Star Wars majice za porodicu; Ahsoka Tano; Disney +
Padawan, Jedi, Rebel i mistična sila Wielder - iz njenog prvog pojavljivanja u "zvjezdanim ratovima : klonirani ratovi" na "priče o Jedi" i njezinim vlastitim live-akcijskim serijama na Disneyu +, Ahsoka Tano je galaktički Popularni i navijački favorit lik Ovaj službeni ratovi zvijezde ili kapuljač ima dinamički teksturirana slika Ahsoke s nerviranim granicom stila ispisa, osvijetljenog sjajem njenih zelenih svjetiljki dok se priprema za borbu za sudbinu Galaxyja. Donji lijevi ugao čita "Ahsoka" u skriptu sličnom potpisu. Odličan poklon za zvijezde ratove ili Ahsoka navijač! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za podudaranje sa prijateljima i porodicom.
Ava Magic u detaljima. Lagana, prstenasti, prestrani francuski Terry. Rebraste manšete i hem uključuju spandex. Kapuljača obložene dresom. Koordinacija kabela izvlačenja sa metalnim grommeticama. Bočno začinjeno. Poklopac za prevladao je izgradnju.