Zidni nosač za nosač košarka fudbalska stalak za plastičnu kuglicu
  • Nedavno

Zidni nosač za nosač košarka fudbalska stalak za plastičnu kuglicu

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ako tražite izdržljive i praktične stalak za prikaz kuglice, tada je vaša istraživanja ovdje. To je zato što naš proizvod može udovoljiti vašim potrebama. Korištenje visokorazrednih materijala, praktičnog i izdržljivog. Nije lako deformisati, što vam donosi puno pogodnosti. funkcije
. -Kolor : plavi
. -Materijal : PP
. -Povoljno je dizajniran za prikazivanje kuglica i ima dobar skladištenje i završni efekt. - Dizajn je jednostavan, izgled je prekrasan i moderan, što vam može pomoći da pokažete izgled loptica. - Može se široko koristiti u trgovačkim brojem tržnih tržnih i kuća za odlaganje. - Dizajn je razumno, funkcija je praktična, a može se široko koristiti za skladištenje i prikaz kuglica. -Made od dobrog i čvrstog plastičnog materijala, nije lako razbiti, jednostavan za instaliranje i izdržljivo.
Lista pakiranja : 1 x Držač za pohranu Posebno je dizajniran za prikazivanje kuglica i ima dobru pohranu i završnu obradu Efekat . Dizajn je jednostavan, izgled je lijep i moderan, što vam može pomoći da pokažete dizajn izgleda loptica. Može se široko koristiti u trgovačkim brodskim brojem i kućnim prostorijama . Dizajn je razumna, Funkcija je praktična, a može se široko koristiti za skladištenje i prikaz kuglica .