Mountain Bike Prednja košarka Plastična bicikla Basket Brzo izdanje Bicikli Korpa za odrasle
  • Nedavno

Mountain Bike Prednja košarka Plastična bicikla Basket Brzo izdanje Bicikli Korpa za odrasle

KM 4.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Ova košara za bicikle izrađena je od materijala otpornog na habanje, što je izdržljivo i praktično. Savršena nužnost za biciklizam na otvorenom za spremanje malih predmeta i ukrasa za bicikl. Dolazi s dvije kuke, jednostavne za instaliranje i uklanjanje. Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost. funkcije
. -Materijal : plastika
. -Ovo proizvod ima glatku površinu, ugodan osjećaj. I to je nosiv i izdržljiv. -Doventno, ova linija za bicikl je jednostavna za instaliranje ili rastajanje. -Prevedeni materijali otporni na habanje, bez čudnog mirisa i mogu služiti već duže vrijeme. -Skvalitetni izgled, ova bicikla baska ima jedinstven izgled, lijep i lijep. -Ko-efikasno, ova košarica je vrlo praktična, bilo da se koristi kao kutija za odlaganje, biciklistička košarica.
Ovaj proizvod ima glatku površinu, udoban osjećaj biciklističke korpe, plastični bicikl, Brzo izdanje bicikala za bicikle, organizator za pohranu bicikla. I to je nosiv i izdržljiv. Pogodno, ova linija za bicikl je jednostavna za instaliranje ili rastanak. Preferirani materijali otporan na habanje, bez čudnog mirisa i mogu služiti već duže vrijeme.