Postavlja se nameštaj za nameštaj Nameštaj za drva stopala stola za stola
  • Nedavno

Postavlja se nameštaj za nameštaj Nameštaj za drva stopala stola za stola

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj set nogu namještaja izrađen je od premium materijala koji može izdržati dugotrajnu upotrebu. Odlikuje se drvenim materijalom koji ima visoku izdržljivost, nije lako deformirati. Fina izrada, osigurava praktičnost. Ovaj set nogu namještaja učinit će popravak i riješiti lakše i glađe. funkcije
. -Materijal : drvo
. - Multifunkcionalni namještaj stopala pogodna za zamjenu raznog namještaja (kauč, krevet, stol, klupa, ormar, itd. - Usvojiti vrhunski drveni materijal, jasna tekstura, lijepa i elegantna, savršena kao dodatna oprema za namještaj. - Profesionalni proces poliranja, glatka i bez bupnjaka, više zgodnih i trajnih u upotrebi. - Glavna struktura tijela je sigurna i stabilna, sa visokim nosivosti nosivosti. - Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da mu date šik i šarmantan izgled.
Multifunkcionalna stopala namještaja pogodna za zamjenu raznih namještaja (kauč, krevet, stol, klub, ormar, itd. Usvojiti premium drveni materijal, jasna tekstura, lijepa i elegantna, savršena kao dodatna oprema za namještaj . Profesor za poliranje, Glatka i bez bujnih i trajnih i izdržljivih u upotrebi. Glavna struktura tijela je sigurna i stabilna, sa visokim nosivim nosivosti . Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja kako bi mu dao šik i šarmantan izgled.