Držite mjerač vlage od drveta 9V Digitalni detektor vlage sa velikim LCD ekranom i indikatorom precizno ispitivač vlage Profesionalni pozadina Karavan Tester za vlagu Ponašno za drvo
  • Nedavno

Držite mjerač vlage od drveta 9V Digitalni detektor vlage sa velikim LCD ekranom i indikatorom precizno

KM 6.78

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Popis dijelova :
Mjerač vlage od drveta 1 × (bez baterije)
Istaknite Opis :
[Precizno i ​​jasno za čitanje] Ovaj mjerač vlage vlage ima osjetljive senzore i preciznije podatke Dolazi s velikim LCD ekranom, jednostavno i jasno za čitanje.
[Baterija] Ovaj digitalni detektor vlage pokreće se za 9 V bateriju (nije uključen), vrlo siguran za upotrebu. Pogodan je za drva, gipsa, zidove, čamce, kamp prikolice, drva, čips od opeke, drvene pločice, drvene brijanje i ostale materijale.
Mjerač praktičnog vlage] Ovaj proizvod ima nisku funkciju indikacije baterije i Funkcija automatske kompenzacije temperature. Profesionalna je i praktična za upotrebu.
[Dobar materijal] Ovaj alat je izrađen od vrhunskog plastičnog materijala, čvrste i izdržljive za upotrebu. Ima malu veličinu i prenosiv za nošenje.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Mjerač vlage od drveta
Opseg mjerenja : 0-40%
Rezolucija : 0,1%
Radna temperatura : 0 - 40 ° C
Temperatura skladištenja : -10 - 50 ° C
Studija efekt : .