Crtani punjeni medvjedi igrački plišani ključni privjesak za lanac Plish Bear Doll Privjesak
  • Nedavno

Crtani punjeni medvjedi igrački plišani ključni privjesak za lanac Plish Bear Doll Privjesak

KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ova je stavka crtana lijepa torba privjesak, koja je izrađena od trajnog materijala duže upotrebe. Sa divnim punjenim u obliku dizajna u obliku medvjeda, to je praktično i moderno, savršeno kao šik pokloni za porodicu i prijatelje. Savršen je privjesak za vašu torbu, školsku torbu, ruksak ili druge ukrase. funkcije
. -Materijal : pliš
. -Size : 16.73x1,57in
. - To nije samo ključni lanac, već može biti i viseći ukras. - Multi-funkcija, može se koristiti kao lanac ključa, može se koristiti kao mali poklon za davanje prijateljima. - kvalitetan i udoban materijal, osjećate se ugodno. Vaša djeca će se svide jako. - izgrađen sitnim materijalom, izdržljivim i praktičnim. Štiti vaš ključ od savršeno pada. - Fina izrada i kreativni izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost.
Ne samo da može biti lanac ključa, već može biti i viseći ukras . Multi-funkcija se može koristiti kao a Lanac ključa, može se koristiti kao mali poklon za davanje prijateljima . Kvalitetan i udoban materijal, osjećate se ugodno. Vaša djeca će se jako svideti . izgrađena sitnim materijalom, izdržljivom i praktičnom. Štiti vaš ključ od pada savršeno . Fina izrada i kreativni izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost.