Vrata viseća ploča Halloween tematska viseća festivala ukrasna opskrba
  • Nedavno

Vrata viseća ploča Halloween tematska viseća festivala ukrasna opskrba

KM 3.69

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je znak za Noć vještica. Ova ploča za izradu vrata za izradu. sada su srdačno dobrodošli na tržištu. Ljudi vole koristiti rustikalnu. znakovi za ukrašavanje njihove kuće. Prekrasan i kreativni festivalski tisak. Dizajn vam donosi svoju vrstu svečane atmosfere. funkcije
. - Materijal : drvo
. - Veličina : 35. - Dekorativni drveni obrtni čik Halloween The Med FESTIVALNI Znak visećih vrata lako se sviđaju. - Čitav izgled proizvoda je jednostavan i velikodušan. - Savršen je za radnju, dnevni boravak, vrt, kafić, bar, klub itd. - Kreativni i ukrasni ornament za viseće vrata je obavezno za Halloween Party, ukrasite svoj dom da biste pozdravili festival. - Savršeni poklon za domaćinstvo ili festival za obitelj i prijatelje, svidjet će im se.
Dekorativni drveni obrtni čik Halloween The Med FESTIVALNI Znak visećih vrata lako se sviđaju . Čitav izgled proizvoda je jednostavan i velikodušan. Savršen je za rad, dnevni boravak, vrt, kafić, bar, klub, itd. "Kreativni i ukrasni viseći za vješanje vrata je obavezan za Halloween Party, ukrašavanje vašeg doma da pozdravi festival . savršeno Poklon domaćinstva ili festivala za porodicu i prijatelje, svidjet će im se.