Parovi kompaktnih zakrpa za zakrpe otporne na habanje kaput otporan na habanje dekorativne mrlje šešira
  • Nedavno

Parovi kompaktnih zakrpa za zakrpe otporne na habanje kaput otporan na habanje dekorativne mrlje šešira

KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Pegla zakrpu odabran je premium materijala i napravljen je dobrom zanatom, Thedelicateshape flasteri su praktični i izdržljivi za upotrebu. Mogu se peglati na vašim omiljenim kesima, odjećom, cipelama i šeširima kako bi zadovoljili vaše različite potrebe. Izvrsna izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva. funkcije
. - Boja : bijela
. -Materijal : Rhinestone i vruće ljepilo topljenje
. - Veličina : 18. - Može se pričvrstiti na jastucima, jastucima, džemperima i majicama za ukrašavanje. - upotreba ovih zakrpa je jednostavna i neće vas odvesti previše vremena. Mogu napraviti svoje omiljene male predmete, vježbati praktičnu sposobnost. - Izvrsna izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva. -Made of Premium materijal, kože, siguran i izdržljiv za upotrebu, dugovirnog vijek. -prisible za diy ukras ili popravak rupe za odjeću, prikladan za torbe, šešire, cipele, čarape, itd.
Lista pakiranja : 4 x parovi zakrpa može se pričvrstiti Na jastucima, jastucima, džemperima i majicama za ukrašavanje. Upotreba ovih zakrpa je jednostavna i neće vas odvesti previše vremena. Mogu napraviti svoje omiljene male predmete, vježbanje praktične sposobnosti .