Star Home Set Golf Skladištenje Velika kapaciteta ANTI-Scratch High Elastity Clasply Neoprene Print Golf Ball Noseća za golf
  • Nedavno

Star Home Set Golf Skladištenje Velika kapaciteta ANTI-Scratch High Elastity Clasply Neoprene Print

KM 19.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis :
Fina izrada ove torbe za golf, uzorak za tisak je izvrsna, osim toga koristi tkaninu otpornu na habanje i otpornu na ogrebotine, sa dizajnom kaiševa s kuglicom, što se lako koristi
sa Kapacitet za pohranu tri golf kuglice i tri šiljaka, ovaj golf torbica nalaze se rotirajuće dizajn kopče u oprugu za jednostavnu prenosivost, čineći ga idealnim za golf.
Dužina ovog golfa.
Dužina ovog golfa Torbica je 14cm, a širina je 4,5cm.
Pogodno je za golf.
Naziv predmeta : Golf torbica
Materijal : neopren
Karakteristike : Veliki kapacitet, visoka elastičnost, okretna proljetna kopča :
l : 14cm / 5,51 ", W : 4,5cm / 1,77 " (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od Slike Molimo Vas da dopustite neznatna razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje : 1 x golf torbica - 3 x golf kuglice - 3 x kuglični igle fine izrade Ova torba za golf, uzorak digitalnog štampanja je, osim toga, koristi tkaninu otpornu na habanje i otporne na ogrebotine, sa dizajnom kaiševa s kuglicom, što olakšava upotrebu . sa kapacitetom za pohranu tri golf kuglice i tri šiljka, Ova golf torba dodatno sadrži okretni dizajn kopče za oprugu za jednostavnu prenosivost, čineći ga idealnim za golf.