Dekor sobe Glitter Božićni cvijet Umjetno cvijeće Sretan božićni ukrasi Početna Xmas Tree Ornamenti
  • Nedavno

Dekor sobe Glitter Božićni cvijet Umjetno cvijeće Sretan božićni ukrasi Početna Xmas Tree Ornamenti

KM 8.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
Xinqite slijedi trend i zasniva se na kvaliteti, slijedeći jedinstvenu dizajnu.Make "Kupi " postaje "Budite korisni za vas " - GLITTER CHIST CLOSTER Art Ificial Cvijeće Merry Božićni ukrasi Početna Xmas Tree Ornamenti 12pcs
Opis :
Savršeno veličine za božićne ukrase : promjer Cvijet poinsettia je oko 5,1 ''. Svaka cvijeća Poinsettia dolazi s metalnom stabljicom. Ovi prekrasan blistavini cvijeće za blještavice dodale su savršeno do božićne drvce. Oni su savršene veličine i boje. Metalna stabljika čini tako jednostavnom da se stavi po cijelo drvo i čuva cvijeće na mjestu.
Materijal :
Glitter, čvrsta i meka plastična.
Jednostavno za objesiti ukrase božićnog drva : Umjetna poinsettia cvijeća puna je sjaja i preklopila se lako. Dimple ukrasna ideja koja svako božićno drži za odmor svijetli.
Svijetle I sjajni Božić : Crveni poinsettia cvijeće su svijetle crvene boje, zlatna poinsettia cvijeća su sjajna, srebrna poinsettia cvijeća su svijetla. Iz ovih božićnih poinsettia cvijeće su prelijepe! Ovi prekrasan cvijet se koristi za ukrašavanje božićnog stabla i okvira vrata. Dosta božićnih ukrasa za ukrašavanje božićne atmosfere.