Mala svjetiljka E utičnica stropne svjetiljke SinchShade simulirana hladovine lampe od ratana
  • Nedavno

Mala svjetiljka E utičnica stropne svjetiljke SinchShade simulirana hladovine lampe od ratana

KM 44.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Tražite li profesionalcu, a opet povoljnu pokrivaču tkanje lampica? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naša lampa mora udovoljiti vašim potrebama, ova pokriva za tkanje svjetiljka jedan je od najboljih izbora za vas. funkcije
. -Kolor : svijetlosmeđe
. -Materijal : papirna konop
. Socket : E27
. - Jednostavni stil lampica nije samo praktično svjetlo, već i vrsta ukrasa doma. - Lijepa zaštita, više se ne treba brinuti zbog prljavštine koja utječe na svjetlost. - Fina izrada, visokokvalitetni papir i željezo materijal, nije lako izblijediti i deformirati. - Pogodan je za podudaranje različitim lampicama kao što su lusteri, zidne svjetiljke, stropne svjetiljke i tako dalje. - Minimalistički stil ispunjava vašu sobu i spavaću sobu toplom i njuh.
Jednostavan stil lampica nije samo praktično svjetlo, već i vrsta ukrasa za male svjetiljke, retro stil lampica, hladovine lampe, stropne svjetiljke, sjenka lampe za stropnu lampu , Nizine bačve, stropne svjetiljke, hladovine lampe, prekrivač hladova žarulje, zatvoreni svijetlo zaslon, sjenila za lampe, opskrba rasvjetom. | Lijepa zaštita, više se ne treba brinuti zbog prljavštine koja utječe na svjetlost.