MANCALA Plupan igra Mancala Might Puzzle Igra Afrička šahovska mačka Strategija za djecu Djeca
  • Nedavno

MANCALA Plupan igra Mancala Might Puzzle Igra Afrička šahovska mačka Strategija za djecu Djeca

KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Tražite li afričku mancalu Game Board? Ako je odgovor da, dođite da vidite naš proizvod koji smo pripremili za vas. Ovaj je predmet izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, osigurat će da je njegova izdržljivost, sklopivi dizajn vrlo pogodan za nošenje. Velika edukativna igračka za djecu. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : drvo. - Veličina : oko 22 x 13 x 3,3 cm. - izrađen od kvalitetnog materijala za izdržljivu i sigurnu upotrebu. - Afrička mancala Game Board je čudesno obrazovne igranje za djecu i odrasle osobe. - Uz šareni kamen, to je klasična edukativna igračka. - Mogu li kultivirati dječje taktičke vještine i strateško razmišljanje!
r. - Odličan izbor poklona za djecu u rođendan, zabavi, Božić i još mnogo toga. Napravljen od kvalitetnog materijala za izdržljivu i sigurnu upotrebu. Sklopivi drva Mancala ploča Mancala Wood sklopivi set Mancala Game Board za djecu. Afrička mancala Game ploča je čudesna obrazovna igraonica za djecu i odrasle osobe . sa šarenim kamenom, njegova klasična edukativna igračka . može njegovati dječje taktičke vještine i strateško razmišljanje!. Odličan odabir poklona za djecu u rođendan, zabavi, Božić i još mnogo toga.