Mesingana kopča Bo Eagle Drvena brava HASP kaiš nakit Privjesak šarm kofer metalni gumb čarše šarm odjeća filigrana
  • Nedavno

Mesingana kopča Bo Eagle Drvena brava HASP kaiš nakit Privjesak šarm kofer metalni gumb čarše šarm odjeća

KM 8.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Proizvod je jedinstven i šik DIY mesingani dekorativ. Pribor za kopču, napravljeno od premije. Mesingani materijali, koji su sigurni i izdržljivi. Mesingani DIY ukrasni pribor ima dug radni vijek. Pogodno za diy izradu, poput DIY gumba za odjeću, dugme za prtljag, kopča kofera itd. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : mesing
.60cm / 2,83x1,26x0,24in
. Usuing visokokvalitetne mesingane napravljene, fine izrade i dobra tekstura, nije lako oštetiti. -Retro, elegantan i šik DIY mesingani dekorativni pribor, fini detalji i individualna kreativnost. -Im svoje posebne strukture dizajn vrlo je pogodan za diy proizvodnju i upotrebu. -Skvalitetna izrada, šik ukras, izdržljiv, ne mijenja boju i ne blijedi. -Vrlo pogodno za diy proizvodnju, kofersko dekorativno dugme, dugme za prtljag i još mnogo toga.
Lista pakiranja : 2 x kopče koristeći visokokvalitetnu mesinganu, finu izradu i dobru teksturu, ne lako oštećuju . retro , elegantna i šik diy mesingana dekorativna pribora, fini detalji i individualna kreativnost . sa posebnim dizajnom strukture, vrlo je zgodan za diy proizvodnju i upotrebu . Izvrsna izrada, šik ukras, ne mijenja boju i ne mijenja boju i ne mijenja boju i ne mijenja .