Roll glatki rešetki rezač kolača kolačić pie Pizza Tool za pečenje Pastr
  • Nedavno

Roll glatki rešetki rezač kolača kolačić pie Pizza Tool za pečenje Pastr

KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas da je primijetilo da se ovaj artikl prodaje sa Joybuy Marketplace Roll glatki rešetki rezač kolačića kolači za pizzu Alat za pečenje Pastrvljava :
Materijali :
Materijali : Plastika : Težina proizvoda : 80g
Veličina proizvoda :
M : 17,5 × 9 cm - Glavne karakteristike :
visokokvalitetni
izrađeni od visokokvalitetnog materijala, čvrste, izdržljivo za hrđu i dobro za zdravlje. Sadrži blago razvedenu ručku, ovaj rezač je dizajniran za najstariji i udobnost.
Jednostavan za upotrebu, stavite svoju pesnicu preko rešetke i pritisnite kotrljajući pin da biste izrezali zamršeni dizajn. Zatim pomaknite svoje pazmere na netaklicilijski silikonski sloj koji se podižu od čvrste plastične baze. Lako kao pita! Pogodno za mnoge vrste pastrija, pogodan je za površinsku obradu proizvoda za pizzu, kolačiće i slastice, koji se mogu koristiti u komercijalnom pecivom restoranu, također bi se moglo koristiti i za domaću pastrsku gurmanu.
Saver vremena Stvorite prekrasne rešetke za nekoliko minuta s ovim efikasnim rotacijskim rezačem, koji eliminira zamršene preklopljenje i prekrivanje tijekom minimiziranja rukovanja tijestom.
Veliki poklon u svojoj ergonomskoj ručici eliminira umor i stres za ruku, pravljenje To je sjajan poklon za svoju ženu i majku, štedeći puno posla.