Cjedilo za sudoper od nehrđajućeg čelika Hrana za hranu za većinu odvoda za sudopere, mikroforaci za zaštitu protiv začepljenja
  • Nedavno

Cjedilo za sudoper od nehrđajućeg čelika Hrana za hranu za većinu odvoda za sudopere, mikroforaci za

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Karakteristike :
. Cjedilo za sudoper od nehrđajućeg čelika. Konstrukcija od nehrđajućeg čelika pruža pouzdanu i uslugu bez rđe. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i može se spriječiti dugo začepiti. Filteri sudopera imaju gusto spakirane rupe koje omogućuju prolaze fine čestice. To znači više ribolov oko prljave vode s rukama za čišćenje kanalizacije. Izbjegavajte pozivanje vodoinstalatera - sprječavajući da cijevi štete ili začepljuju sudoperu sa bilo kakvim česticama hrane ili priborom zaglavljenim u odvodu. Lako se pere toplom sapunom i održava besprijekorno ogledalo završeno za vrijeme. Perilica suđa sef. Paket uključuje :
. 1x sudoper mrežica za filtriranje. Specifikacije :
. Materijal : nehrđajući čelik
. Veličina : kao prikaz slike
. Tip : A / B / C / D / E / F / H / K / 1/2/3/4/5/8/0
. Napomena :
.Postavite pogreške 1-2cm zbog ručnog mjerenja, provjerite da ne smetate prije nego što naručite. Za razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.
Cjedinje od nehrđajućeg čelika kuhinjskog sudopera . Konstrukcija od nehrđajućeg čelika pruža pouzdanu i uslugu bez rđe. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i može se spriječiti dugo začepljenje. To ne znači više ribolov oko prljave vode s rukama za čišćenje kanalizacije.