Randolph puni luk u prahu Božićni luk Božićni ukrasi Božićni ukras privjesak Božić mali luk
  • Nedavno

Randolph puni luk u prahu Božićni luk Božićni ukrasi Božićni ukras privjesak Božić mali luk

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj artikal prodaje Randolph sa Joybuy Marketplace 13cm puni luk u prahu Božić Božićni ukras privjesak Božićni mali luk
Karakteristike :
Različiti stilovi lukova mogu udovoljiti vašim potrebama dijeljenja i činiti vaš život šarenijim.
Pouzdan materijal : izrađen od plastike, ovi se lukovi pouzdani i dugotrajno za brak, deformišu ili pauzu, laganu težinu, lako Da biste nosili i koristili, pogodne za festivale i učinite vaš dom ili ured privlačniji.
Odličan dizajn : Ovi jednostavni božićni lukovi dizajnirani su u klasičnim bojama za svečani izgled. Mogu se savršeno podudarati sa različitim projektima. Sofisticirano i elegantno, donoseći vam sretno iskustvo za odmor u višenamjenskoj : Ovi ukrasni lukovi za pakiranje mogu se koristiti za ukrašavanje vrata, prozora, ograde, vrtova, trgovina, poklon za omotavanje, odjeću, stabla, stabika, stubišta Ograde. Ovi se lukovi također odlični za Božić, zahvalnosti i više, pravu veličinu može udovoljiti vašoj svijoj potrebi, dovoljno za vas da biste se svirali sa drugima.
13cm puni luk u prahu Božić Božićni ukras privjesak Božić Mali luk
Materijal : Plastika : Kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.