Prijenosne šalice za dovod ptica Papagaj Vodene hrane KON spremnik
  • Nedavno

Prijenosne šalice za dovod ptica Papagaj Vodene hrane KON spremnik

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj proizvod je vanjski prijenosni kup za ptica, koji je izrađen od izdržljive. Plastični materijali, koji vam mogu služiti već duže vrijeme i ima. dobra kvaliteta. Ovaj prikladan i praktičan hranilac usvaja premiju. Dizajn materijala koji vam može pomoći da bolje prehranite ptice. Praktično sredstvo koje će zadovoljiti vaše potrebe. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : plastika
. -Size : 7,50x7,50x24,00cm / 2,95x2. -Made premium plastičnih materijala, sa kvalitetnim i dugom uslužnom vijekom trajanja. -The creative three compartments cups design allows it to help you to feed pet bird easily, you can put food and water in it. -Praktički dizajn čini velikom kapacitetu, što može udovoljiti vašim potrebama. - Ima jednostavnu i jednostavnu aplikaciju koja vam može pomoći uštedjeti vrijeme. -Oure viseći hranjenje kuhalica za ptice su zgodne i praktične, što vam može bolje služiti.
Lista pakiranja : 2 x hranilice za ptice izrađene od premium plastičnih materijala, sa dobrim kvalitetom i dugog vijek trajanja . Kreativna tri dijela za kraljevske kraljeve omogućuju mu da vam pomogne da prehranite pticu za kućne ljubimce, možete staviti hranu i vodu . Praktični dizajn čini velikom kapacitetu, što može udovoljiti vašim potrebama .