Kopne turban trake za glavu za glavu Yoga Workout Oprema za kosu
  • Nedavno

Kopne turban trake za glavu za glavu Yoga Workout Oprema za kosu

KM 6.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ove žene za glavu dolaze sa mršavim dizajnom koji je osjetljiv i lijep da pokaže vaš šarm. Napravljen od premium materijala, može vam donijeti udobnost prilikom nošenja. Savršeno za dame za nošenje, vrlo moderno i modno, čine vas više privlačeći se čak i među gomilom. funkcije
. -Kolor : Bež, crna
. -Materijal : tkanina
. - Veličina : 21. - Usvajanje vrhunskog materijala, mekše, toplo, prilagođene kože, ugodno za nošenje, ovo je traka za žene izdržljivo za upotrebu. - Odlično za posao, joga putovanje, uklanjanje, operite lice ili radite jutarnje vježbe. Ova traka za glavu za žene za žene može držati kosu na mestu i apsorbirati znoj. - Ova široka modna traka za žene za žene je elastična i prozračna, imaju dobar zaštitni i dekorativni efekat. - Knottirani dizajn, vrlo osjetljiv i lijep, traka za glavu joge može dodati vaš šarm i pokazati vaš modni smisao. - toplo, lagana težina, jednostavna za nošenje i poletanja, imat ćete zadovoljniji osjećaj nošenja ove trake za vježbanje.
Primanje premijskog materijala, mekše, toplo, kože, ugodno za nošenje, ovo žensko trajanje trake je trajno Za upotrebu dugo vremena . Odlično za posao, joga putovanje, uklanjanje, pranje, operite lice ili radite jutarnje vježbe.