Prirodno kamen piggy ukras izvrsno svinjački modeliranje najljepše svinjevi figurice
  • Nedavno

Prirodno kamen piggy ukras izvrsno svinjački modeliranje najljepše svinjevi figurice

KM 140.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Feliworryel iz Joybuy Marketplace
. Ovaj je artikal izvrsnog plaštskog ukrasa za prirodni kamen, koji je napravljen. Izdržljiv materijal za prirodni kamen za dugu upotrebu. Sa osjetljivim izgledom. Dekor, jedinstven je i moderan, savršen kao šik poklon za ljubavnika. To je savršeno opskrba za dekor za vaš dom. funkcije
. -Materijal : prirodni kamen
. - Dizajn ovog svinskog modela ima osjećaj energetike i vitalnosti, stvara osjećaj energije za one koji ovo prikazuju. -Chic maleni modeliranje svinja i izvrstan izgled čine ga jedinstvenim i atraktivnim. - Dobar dekor za promjenu starog stila vašeg doma, bit ćete sretni kada ga vidite. -Ur jedinstveni, životni i gladak prirodni kameni dekor savršen je partner vašeg uredskog stola, različit s drugim materijalom, nije lako razbiti. - Može se postaviti na čajnu ladicu, čajnu tablicu ili policu koja ima dobar ukrasni učinak.
Dizajn ovog svinskog modela ima osjećaj energetske i vitalnosti, stvara osjećaj energije za one koji ovo prikazuju. | Chic Little Pig modeliranje i izvrstan izgled čine ga jedinstvenim i atraktivnim. | Dobar dekor za promjenu starog stila vašeg doma, bit ćete sretni kada ga vidite.