Porodični božićni pidžami Podudarni setovi za odrasle Kids Elk Print dugih rukava i rastegnuti ležerne pantalone za spavanje
  • Nedavno

Porodični božićni pidžami Podudarni setovi za odrasle Kids Elk Print dugih rukava i rastegnuti ležerne

KM 9.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Porodica koja odgovara pidžamama za odrasle djeca Božićni ekran tisak dugih rukava i rastegnuti ležerne ploče za spavanje na plaži
Porodično podudaranje pidžama, božićni ekran tisak dugih rukava i rastegnuti ležerne tablice set / kućne kućne vrhove za porodične portrete, svakodnevno ili božićno habanje. Ljubazni pokloni za majke, očeve, žene, muževe i djecu na Božić i Noć vještica. Specifikacije :
. Materijal : poliester
. Sezona : proljeće, jesen i zima
. Spol : Unisex
. Prilika : dnevno
. Stil : Ležerni
. Uzorak : ELK Print
. Vrat : okrugli vrat
. Sadržaj paketa :
. 1pc vrhovi + 1pc pantalone za žene
. Ili 1pc vrhovi + 1pc pantalone za muškarce
. Ili 1pc vrhovi + 1pc pantalone za djecu
. Ili 1pc tenkovi za psa
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Najbolji poklon : Porodično podudaranje pidžama su najbolji odmor za mamu, tatu, suprugu, mužu i djecu za Božić, Halloween .