Sehao New Bijeli crni kosturi minđuše minđuše na minđušama Multi sloj akrilne minđuše naušnice Halloween poklon
  • Nedavno

Sehao New Bijeli crni kosturi minđuše minđuše na minđušama Multi sloj akrilne minđuše naušnice Halloween

KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetio je da je ovaj artikl prodao Browhbear s Joybuy Marketplace Noć vještica Nova žarki bijela na minđuše na minđušama na minđuše na minđuše na minđušama :
Halloween-tematski dizajn : Ove minđuše sadrže za Halloween-tematski dizajn sa žabom, bijelim crnim kosturima i spajanje moljaca. Savršeni su za dodavanje i zabave za vaš Noć vještica ili odijelo.
Višeslojni akril : Minđuše su izrađene od višeslojnog akrila, što im daje jedinstveni i privlačni izgled. Materijal je također lagan i izdržljiv, čineći ih ugodnim za nošenje cijeli dan.
Stud naušnice : Naušnice su naušnice koje su lako nositi i pogodne za sve uzraste. Oni su savršeni za dodavanje ličnosti na bilo koju odjeću.
Svestrani : minđuše su svestrane i mogu se nositi s raznim odijelima, od povremenih do formalnih. Oni su savršeni za dodavanje zabave i svečane na vaš kostim za Noć vještica, ali mogu se istrošiti i tokom cijele godine kao komad izjave.
Visokokvalitetni materijali : Naušnice su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju izdržljivost i dugotrajnost. Takođe su i za osjetljive uši. Oni čine odličan poklon za prijatelje, porodicu ili voljene koji cijene jedinstveni i moderan nakit.
sadrži par minđuša
"Boja : boju stilovi prikazani su na slici (slika može biti Nešto off-colos zbog različitih monitora.