Umjetna postrojenje za zmiju 38in Lažni Sansevieria Fau BETED za domaće službeno uređenje
  • Nedavno

Umjetna postrojenje za zmiju 38in Lažni Sansevieria Fau BETED za domaće službeno uređenje

KM 25.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Specifikacije
Broj ponuda : 1
Veličina lona (Hx W) : 5inx6in
Visina biljaka : 38in
Broj listova : 36 kom < / p> O ovom artiklu :
Izgrađeno za posljednje : neke biljke jednostavno izlaze nastavu, a to je upravo slučaj s ovom divnom postrojenju Sansevieria. Naše umjetne postrojenje zmija stoji 38in visok, ukupno 36 komada debelog i bujne zelene listove sa žutim prstenovima tački s bojom i ne-dekorativni crni PE Plowner daje toku. Svestrana i dekorativna lažna biljka zmija dodatit će svjež, tropski, zagrijavajući izgled vašeg domaćeg dekora.
Life Like dizajn : Na osnovu živih boja, taj majka u zakonu je prirodan i svjež, a pojava je vrlo blizu Pravim lišćem. Gotovo je nemoguće razlikovati autentičnost iz daljine. Crne valovitne linije na zelenom lišću su također realne kad se gledaju blizu. Prirodno je i ekološki prihvatljivo, stvarajući snažnu i energetsku atmosferu.
Savršena veličina za dekor : umjetna visina postrojenja zmija je 38in sa dna lonca do najudaljenijih produženog lista nakon rasporeda. Nekrakosni lonac izrađen je od pp, sa izlivanjem cementa koji osigurava ukupnu stabilnost. Možete ga postaviti u dekorativni saditnica po vašem izboru kako biste pogledali svoj izgled i odgovaraju vašem matičnom dekoru.