Viseća ptica sa veličinom života odvraćanja leteća igračka za vanjski vrt papagaj
  • Nedavno

Viseća ptica sa veličinom života odvraćanja leteća igračka za vanjski vrt papagaj

KM 5.12

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Viseća ptica : sa visećom žicom, kraj se može zalijepiti na plafon, a drugi kraj ima kuku, koja se može objesiti na igračku HOTERING : Kad se uključi, uvlači se u zraku poput ptice, privlačeći se na kućne ljubimce, lepršaju kao pravu pticu.
Ptica : Može se objesiti na otvorenom i spriječiti ptice na napadljivim biljkama. Može se također objesiti kao igračka za kućne ljubimce.
Svjetlo : Izrađuje zvuk kada očiju : igračka pokreće 2 AA baterije (nisu uključene). Specifikacija : Materijal : plastika grafikon veličine : : 43x25cm / 16.84inch
Papagaj : 30x42.73inch Paket uključuje : 1 komad leteće igračke za ptice Napomena : 1. Molimo vas da dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam prekrasnu kupovinu!
Viseća ptica : sa visećom žicom, kraj se može zalijepiti na strop, a drugi kraj ima kuku, koja se može objesiti na igračku . lebdenje : Kad se uključi, lebdi u zraku poput ptice, privlačeći pažnju kućnog ljubimca, lepršavši poput prave ptice . ptica : Može se objesiti na otvorenom da bi mogle potjerati ptice i spriječiti da ptice napadaju postrojenja. Igračka za kućne ljubimce . svjetlo : pravi zvuk kad oči. : igračka pokreće 2 AA baterije (nisu uključene).