Drvena odjeća za bebe Dijeljenje za djecu Ormar Organizator novorođenčadi Divider
  • Nedavno

Drvena odjeća za bebe Dijeljenje za djecu Ormar Organizator novorođenčadi Divider

KM 11.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Ove dividerske dividerske veličine odjeće mogu vam pomoći da razlikujete odjeću po vašem izboru u roku od nekoliko sekundi, bez dodatnih napora i gnjavaže. Izvrsno za klasificiranje veličine odjeće za bebe, hlače i ostale proizvode itd. I vaš gost će lako pronaći veličinu za promociju potrošnje gostiju. funkcije
. -Materijal : drvo
. - Ove razdjelnike veličine odjeće odgovaraju za sortiranje i skladištenje bebe svake odjeće uredno prema dobnim skupovima. - Napravite odjeću za novorođenčad u redu i pomoći vam da uštedite vrijeme da brzo pronađete određene stavke. - izrađen od vrhunskog drvenog materijala sa glatkom površinom, bez zavoja i nije lako razbiti. - Dizajn sa mjesecem čini ih i fotoposjednikom za bebu, ostavljajući prekrasne uspomene. - sa mjesečnim informiranjem uzorka za čitanje i klasifikaciju odjeće, čvrsto viseći na ormarima i neće lako pasti.
7 x kuke. Ove razdjelnike veličine odjeće uklapaju se za sortiranje i skladištenje bebe svake odjeće uredno prema dobnim skupovima. Napravite odjeću za novorođenčad urednu i pomoći vam da uštedite vrijeme da brzo pronađete određene stavke.