Retro kose prstenovi male konop za kosu rastegnute djevojke kravate kose držači za konju
  • Nedavno

Retro kose prstenovi male konop za kosu rastegnute djevojke kravate kose držači za konju

KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Ova jednostavna i jedinstvena konop za kosu savršena je za djevojku koja će držati kosu sa stilom. Izvrsni dizajn izrade čine ga za kosu za djevojke u svakodnevnom životu da budu privlačni za oči. Lako se može podudarati sa vašim odijelima, odličnim za svakodnevno trošenje. Pored toga, veliki je poklon za svoju djevojku prijatelju, prijatelje, kolege itd. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : mreža
. -Size : 10.00cm / 3,93x3. - šik držači za konju pogodni su za više puta pogodni, uskladite svoju haljinu, jaknu, majicu i tako dalje, možete ga podijeliti sa porodicom i prijateljima. - Sa odličnom izradom i dizajnom, ovaj set dodataka za kosu pogodan je za bilo koje prilike, čineći u privlačenju očiju u gomili. - može držati sve tanke ili guste dlake, jedinstveni i modni dizajn, dobar dodatak za kosu za čineći da izgledate šarmantnije i atraktivnije. - odlično za svakodnevno habanje. Lako se podudaraju sa vašim odijelima. - To može učinkovito držati kosu i držati ga na mjestu sa stilom.
Držači kočića kokice su pogodni za mnoge prilike, uskladite svoju haljinu, jaknu, majicu i tako dalje, možete podijeliti to sa porodicom i prijateljima.