George Muslin Baby Bib Bib BIB BIB Organski pamuk Unise Djevojke Podesive
  • Nedavno

George Muslin Baby Bib Bib BIB BIB Organski pamuk Unise Djevojke Podesive

KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Muslin Baby Bib Bib BIB 8 Organski pamuk Unisex Girls Podesive (1 kom)
Karakteristike :
[Mekani organski pamuk] : Baby-ova nježna koža mora biti s mekim i prozračnim muslinom Napravljen od prirodnog muslilona, ​​ovaj bib u obliku latice je mekan i udoban, upijajući i prozračan. Svaki bib je napravljen od 8 muslina kako bi se osiguralo da vaša beba ostane suha, udobna i čista u svakom trenutku.
[Super apsorbovno prozračno bib] : Ovaj bebini bib u obliku 360 ° izrađen je od 8 organskih muslilona za odličnu vodu Apsorpcija i prozračnost. Ovaj naučni dizajn bib-a osigurava da je odjeća vaše bebe suha i čista, kože vaše bebe i rješava droliranje i druge probleme tokom rasta. (Napomena : Zbog posebnih svojstava materijala pogodan je za sušenje zraka, a ne za sušilicu, što može uzrokovati da se bib smanjio.)
[Savršena veličina, podesivi gumbi] : savršene veličine, s podesivim tipkama : Ovaj bib je pažljivo dizajniran sa dva podesiva gumba, koja se mogu naučno prilagoditi kako bi se zadovoljile potrebe različitih faza rasta bebe. Veličina bibla : 9.7 " (otprilike 24,1 x 17,0 cm), opseg vrata : 10.4 "- 12 " (ručno mjerenje). Upute za pranje : Ove droliranje mogu se ručno oprati ili lagano oprati i zatim objesiti dok se avion osuši. (Oni se mogu smanjiti u sušilici.