Kiewfjdk Meter LED svjetla zavjesa Načini utikača u struni za zavjese
  • Nedavno

Kiewfjdk Meter LED svjetla zavjesa Načini utikača u struni za zavjese

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Chengguang iz Joybuy Marketplace 3 x 3 metar 300 LED zavjesa 8 modus utikač u prozorske zavjese svjetla za zavjese Br> Energetski efikasan i sigurnost : Niski napon, sef za upotrebu i veliku svjetlinu. Izlazni napon svjetlo za zavjese je 6 V male emisije toplote sa jarkom svjetlom i ostaje hladan nakon sata upotrebe.
IP44 vodootporan : Omogućuje vam da koristite svjetla i vanjsko. Međutim, snaga i regulator nisu vodootporni, molim vas da ih dobro koriste kada koristite vanjski. Najnoviji daljinski upravljač : Vremena zatamnjenja svjetla će biti 6-satna na i 18-satna isključena kada pritisnete tipku "Timer" daljinskog upravljača. Pritisnite "+" i "-" da biste podesili svjetlinu kroz daljinski upravljač.
USB dizajn napajanja : Pokreće USB kabel mnogo pogodnije za upotrebu, može se primijeniti na banku napajanja, utikač i kompjuter USB sučelje. Prijenosni žica, mogu se koristiti na otvorenom sa ili USB punjačem. Možete ga koristiti gotovo bilo gdje koje vam se sviđa kao što su kampovanje, unutarnja, spavaća soba, zabava, vjenčanje, kafić, komercijalni ukras itd.
široko upotreba : topla svjetla zavjesa odgovaraju festivalima, odmoru, vjenčanju, božićom, kućnom dekoru i još mnogo toga Da biste stvorili toplu i atmosferu.