Dekorativni stolnjak okrugli stol tkanina na otvorenom stolnjak ukras za trpezarijski stol
  • Nedavno

Dekorativni stolnjak okrugli stol tkanina na otvorenom stolnjak ukras za trpezarijski stol

KM 6.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Stolnjak je napravljen od visokokvalitetnog materijala duže vrijeme i. Izdržljiva upotreba. Svježi uzorak dizajn, savršen za vaš dom. Napravite roman. Izgled za vaš stol. Naša stolna krpa se može koristiti na deseriju. Stol, tablica za prikaz, trpezarski stol. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : poliester
. - proizveden sa vrhunskim materijalima, stolnjak je praktičan i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. - Davanje tablica savršen izgled i unapređenje atmosfere za vaš događaj. A elastični dizajn može se podesiti na odgovarajući raspon do tablice. - Može se saviti i pohraniti ako se ne koristi, neće vam preuzeti puno prostora i donijeti vam dobro iskustvo. - Savršeno za porodične večere, zabavu, vjenčanje i druge posebne prilike. - Ne samo da se može koristiti kao stolnjak, takođe je savršen ukras za vaš trpezarijski stol.
Proizvedeno sa superiornim materijalima, stolnjak je praktičan i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Davanje tablica savršen izgled i poboljšanje atmosfere za vaš događaj. A elastični dizajn može se podesiti na odgovarajući raspon za tablicu . Može se saviti i pohraniti ako se ne koristi, neće vam preuzeti puno prostora i donijeti vam dobro iskustvo .