Olovka za crtanje nosač rukava za čahure poklon olovka
  • Nedavno

Olovka za crtanje nosač rukava za čahure poklon olovka

KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Topli savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, monitori svjetlina, ručno mjerenje i itd Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala!
r. Opis
r. Ovo je paket od 50pcs torbice za crtanje. Napravljen od premium materijala, mekan je, prozračan i izdržljiv, anti deformacija. Zatvaranje nacrta, lako se organizuje i sprečavaju pasti. Modni i nezavisni dizajn, sa klasičnim poslovnim stilom, čineći vas šarmantnim i profesionalnim. Pogodno za olovke, olovku ili hemijsku olovku. Funkcija
r. - Materijal : baršun. - Veličina : oko 16x3x0. - Premium i ekološki deblji baršunast, prozračan i izdržljiv, anti deformacija. - Dizajn s jednim veličinom, može se staviti u 1 olovku, savršen za poklon za pakiranje. - Zatvaranje nacrta, lako se organizuje, sprečavaju pasti. - Modni i nezavisni dizajn, sa klasičnim poslovnim stilom, čineći vas šarmantnim i profesionalnim. - Pogodno za olovke, olovku ili hemijsku olovku. Premium i ekološki deblji baršunast, prozračan i izdržljiv, anti deformacija . Jednostruki dizajn, može se staviti u 1 olovku, savršena za pakiranje poklona. Sa klasičnim poslovnim stilom, čineći vas šarmantnim i profesionalnim.