Ukrasni ukras za vrata u bajkama drvene bajke DWARF Drvo ukras vrata
  • Nedavno

Ukrasni ukras za vrata u bajkama drvene bajke DWARF Drvo ukras vrata

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje plutajući kišom iz Joybuy Marketplace Ukrasi za ukrase od bajke drvene bajke DWARF Drveni ukras vrata
karakteristike :
uživajte Vrtlarstvo iskustvo sa vašim djetetom pomoću ovog kompleta osmišljeno je da njeguje njihovu kreativnost, izražavanje i učenje koje grade bajku oko njega. Dobrodošli vile, gnomi i vilenje u vaš vrt i otvorite vila vrata! Izgleda apsolutno čarobno, smješteno u podnožju stabla ili skriveno u grmlju za malim da traže. Napravljen od visokokvalitetnog obrtnog drveta, ravnog tiska, osiguranja kvaliteta, sa debljinom 1cm, može se potpuno stajati i može se prikazati u zatvorenom i na otvorenom tokom cijele godine.
Veliki poklon za prijatelje koji vole DIY.
Opis : Materijal : Drvo : Dimenzije su prikazane.
Boja : Multicolor - Paket uključuje :
1 x bajkovita vrata od vrata za vrata - Obavijest :
zbog Razlika između različitih monitora ili reflektora u boji u pozadini monitora, slika itd., Slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta.
Dozvolite 1-5 mm Greška zbog ručnog mjerenja.
najbolje cijene, jednostavna transakcija , Izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog. Odličan i ekonomičan način čišćenja ili ukrašavanje vaše sobe.