Božićni poklon Mlada boja bez štapa, vodootporni ruž za usne trajni sjaj za usne
  • Nedavno

Božićni poklon Mlada boja bez štapa, vodootporni ruž za usne trajni sjaj za usne

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Bai Ying iz Joybuy Marketplacea Formula visoke kvalitete : sa strogom sastojcima, ovi uvjeti za usne mogu ostati na izdržljivoj, Brzo se suši i nema ljepljivost, a šljokica za usne može pružiti odlične fleksibilne i hidratantne efekte.
Vegan i bez okrutnosti : duboko se slažemo da su životinje prijatelji ljudi i ne alati za eksperimentiranje. Ovo je takođe jedan od principa u našem procesu razvoja proizvoda.
Veličina : 133 * 124 * 16mm / 13 * 13 * 106mm
Marka : Mlada vizija
Paket Sadržaj 1 Uspeoci
Neto težina : 0,05 fl / 1,5ml * 1pcs - Boja : 6 boja - Sve u jednom kompletu : 5pcs ruž za usne plus šljokicu za usne! Svako ko nosi ruževe zna da je većina ruža za ruževe, ali svi su osjećaji u vezi s tim suhom, ako iznenada imate druge ideje, šljokica za usne će biti sjajan pomagač! 3 godine : 3 godine Nijanse : Ovaj set dizajniran je za ljubitelje u širokom rasponu nijansi, bilo da imate fer, neutralnu ili tamnu kožu, dat će vam elegantnu finišu. Jednom kada počnete koristiti, naći ćete svoju satensku glatku teksturu. Nježno i nježno, lako se boju, primjenjuju bez pritiska. Lako za boju i nelagodno za izblijed, može učiniti da vam usne budu šarmantniji, privlačniji, solidni i seksi.