Naušnice za kuke visoke kravlje ne-alergene minđuše divno visokoškolske na minđuše visokog stanja kave lagane akrilne kuke
  • Nedavno

Naušnice za kuke visoke kravlje ne-alergene minđuše divno visokoškolske na minđuše visokog stanja kave

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Naše minđuše našuđenih goveda nadahnute, izrađene visokokvalitetnim akrilom za zapanjujući i jedinstveni dodatak Te minđuše su savršene za one sa osjetljivim ušima, jer su ne-alergene i nježne na koži. Chic oblik dodaje dodir elegancije na bilo koju odjeću, čineći da se izdvajate od gomile sa svojom finom izradom i pažnjom na detalje.
Dizajnirani da budu izdržljivi i dugotrajni, ove minđuše neće lako nositi ili suze. Lagani dizajn osigurava maksimalnu udobnost, bilo da ih nosite za svakodnevne prilike ili posebne događaje. Možete ih samouvjereno nositi cijeli dan bez nelagode. Ne samo da su ove minđuše modne i ugodne, već i oni zamišljeni poklon za vaše najmilije u različitim prilikama, kao što su rođendani, obljetnice, praznici, maturanti, božić Dan, majčin dan, ili čak Bridmad-ov dan. Iznenadite svoje prijatelje i porodicu sa ovim jedinstvenim i elegantnim dodatkom koji će ih sigurno osjećati posebnim. Na minđuše nadahnutim govedama pomno su dizajnirane tako da uhvate ljepotu ovih veličanstvenih životinja. Zamršeni detalji prikazuju izradu uključenog u stvaranje ovih zapanjujućih komada. Bez obzira na to da li ste ventilator goveda ili jednostavno cijenite ljepotu nakita nadahnuta prirodom, ove minđuše su obavezno dodavanje vaše kolekcije.