Košarica za parobrod povrća, vrhunska košara od nehrđajućeg čelika - sklopivi proširivi parovi
  • Nedavno

Košarica za parobrod povrća, vrhunska košara od nehrđajućeg čelika - sklopivi proširivi parovi

KM 4.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Qingchun Sprit iz Joybuy Marketplace [Nadogradnja dizajna i kvaliteta] - Dizajn latica od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg od nehrđajućeg čelika, parenje je Zdravi izbor kuhanja jer pomaže zadržati više od 90% hranjivih sastojaka izgubljenih prilikom ključanja.
[Veličina odgovara bilo kojem loncu] - Ova baska za parnicu širi se na 11 inča nakon što se latice ispruži. Skoro postavljanje različitih veličina lončana / posude za tlaku, otvara se poput vodenog ljiljana i ona se kompaktno nabija za uštedu prostora za pohranu.
[Izmjenjivo središnje mjesto] - Central Post pomaže u laganom umenu na posude i sigurno uklanjanje iz kipuće vode . Kad vam je hrana spremna, izvadite ga iz kipuće vode vilicom, pa neće spaliti prste.
[Jednostavno čišćenje i izuzetno kompaktno] - Stvori možete očistiti vrlo lako. Kada ste spremni odložiti, preklopite se u svoju polovinu veličine.
[Višestruke funkcije] - Stalak za pare ne samo se ne koristi kao košara za paru hrane, također ga možete koristiti i za filtriranje dodatne vode kada Vešenje povrća i voća.
Veličina : 30 x 30 x 9cm
Materijal : nehrđajući čelik
Boja : silvery
Sadržaj paketa :
1 x Korpa za povrće
Samo gornji sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.