Mlin za začinje, prijenosna ergonomska drvena ručka ručna kafe brusilica za kafu alat za brušenje orašnih sol, biber za brušenje kafe i vanilije
  • Nedavno

Mlin za začinje, prijenosna ergonomska drvena ručka ručna kafe brusilica za kafu alat za brušenje orašnih

KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Mlin za brušenje za začinje, prijenosna ergonomska drvena ručka rublje za brusilice za kavu za oraščić za kavu za oraščić, biber za mljevenje kafe i vanilije Specifikacija : :
Ova ručna brusilica za kafu sadrži postavke iz fine do grube I čini vaš rad lakšim! Samo uživajte u kafi staromodan način mljevenjem vašeg pasulja. Imajte praktičnost glodanja grubo za lonac za kafu ili fino za kaplju za kapanje. Vaš pasulj će se sakupljati u spremniku od nehrđajućeg čelika za jednostavno skladištenje.
Karakteristike :
Opremljen čvrstim mehanizmom od keramičkog brusilice sa kućištem od nehrđajućeg čelika, ergonomskom drvenom ručicom. Debljina žitarica može se podesiti okretanjem matice na vrhu da postavi vašu omiljenu veličinu brušenja. Može se koristiti za mljevenje kafe i vanilije, muškatnog oraščića, soli, bibera i drugih začina. Nisu potrebne baterije ili električne energije za rad ove prenosne brusilice, omogućujući vam da uživate u prizemlju gdje god. Ručni dizajn, nudi mnogo više uživanje u pravljenju kafe i osigurava više aromatičnije kafe, jer se pasulj ne zagrijava tokom brušenja.
Specifikacija :
Materijal : nehrđajući čelik + keramika
Boja : klizač
Visina proizvoda : cca. 220mm / 8,7 a /> Promjer proizvoda : cca.