Kelajuan Slatka plišana traka za glavu, čvrste boje elastične kose obruči za kosu za žene Djevojke Oprema za klizanje
  • Nedavno

Kelajuan Slatka plišana traka za glavu, čvrste boje elastične kose obruči za kosu za žene Djevojke Oprema

KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Slatke plišane trake za glavu, čvrste boje elastične kose obruče za kosu za žene Djevojke za oblikovanje za klizanje Alat za alat za ruke Čvrsta boja, slatki stil, elegantne trake za glavu za žene, elegantne i klasične, jednostavne za hapšenje, mogu vam pomoći da držite kosu bez klizanja, savršene dodatke za kosu za žene. Savršeno za upoznavanje, dom, školu, rad, datum, putovanja, koncert, photoshoot, zabavu, vjenčanje, hodanje, kupovinu, njegu lica, šminka i više. Specifikacije :
. Materijal : krpa
. Sezona : cijela sezona
. Spol : Ženska djevojka
. Prilika : dnevno
. Stil : Moda
. Uzorak : pune boje
. Širina trake za glavu : 4cm / 1,57 inča
. Sadržaj paketa :
. 1 * Traka za glavu
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Mnogo prilika : Slatke i neklizne elastične trake za žene su savršene za upoznavanje, dom, školu, rad, sastanke, putovanja, koncerte, fotografije, zabave, venčane brige, šminku i više.