Ulaznice ukrasne vileske kuke Svestrane višenamjenske kuke za lopaticu Podesite vodenu narukvicu Plava žuta
  • Nedavno

Ulaznice ukrasne vileske kuke Svestrane višenamjenske kuke za lopaticu Podesite vodenu narukvicu Plava

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke :
Space Saver : Zauzet malo neiskorištenog prostora na zidu i idealno za kuhinju, vaše će pribor za jelo biti uredno postavljeno u ovaj jednostavan, ali elegantan organizator s 7 kuka za izbjegavanje i siguran materijal : izrađen od teških Organizatori dužnosti, nadograđeni su 7-kuka, koji je izdržljiv i stabilan za zadržavanje pribora za pribor za teške težine
Jednostavno za upotrebu : Lako zalijepite ljepljivu naljepnicu na čistu i ravnu površinu, nema potrebe za noktima i isključite zid, i objesite kuku za pohranu. Jednostavan za uklanjanje i čišćenje.
Zidni organizator : Držač je odličan način za maksimiziranje neiskorištenog zidnog prostora bilo gdje u kući. Držite predmete organizirane i jednostavne za pronalaženje.
Osiguranje kvaliteta : Naš proizvod će vam definitivno pobijediti na srcu svojim premium kvalitetom! Ako imate bilo kakvih upita, kontaktirajte nas.
Specifikacije :
Materijal : ABS
Veličina : 5,6 * 7,3cm
Napomene : 1. Zbog efekata ugaonog i pucanja, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slici. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite 1-3cm mjerno odstupanje. Hvala za razumijevanje! Čuvar prostora : Zauzet malo neiskorištenog prostora na zidu i idealno za kuhinju, vaše će pribor za jelo biti uredno postavljeno u ovaj jednostavan, ali elegantan organizator sa 7 kuka kako bi se izbjeglo nered.