DIY CONTERS STYLE JAR CONTERES BO sa Wicks-om za zanatstva za pravljenje svijeća
  • Nedavno

DIY CONTERS STYLE JAR CONTERES BO sa Wicks-om za zanatstva za pravljenje svijeća

KM 18.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. Ove tegle za svijeće su dobro izrađene i svi su došli u lijepom stanju, mogu se reciklirati ili ponovo koristiti izradu. Pored toga, svaki kontejner dolazi sa poklopcem koji se uklapa savršeno i glatko. Napravljen od kvalitetnog materijal, siguran i izdržljiv za upotrebu, nije lako slomiti ili deformirati, dugovirnog vijek. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : plastika
. -Size : 3.80cm / 1,49x1. - dovoljno količine za vas za upotrebu, zamijenite ili podijelite s drugima. - Kompaktne veličine, l landweight, ali izdržljiv, pogodan za nošenje. - m eets vaš višenamjenski upotreba za izradu svijeća, pletenica i više.
- Takođe se uklapa u organizovanje malih predmeta poput perlica, vijaka, bombona, tipki, kovanica, kozmetike, balzama usana, kreme itd. - Možete ga dati kao poklon za svoje prijatelje, dajte im malo iznenađenje. Dosta količina za upotrebu, zamijenite ili podijelite sa drugima. | Kompaktne veličine, lagana, ali izdržljiva, pogodna za nošenje. | Susreće se sa vaše višenamjenske namjene za izradu svijeća, DIY zanate i još mnogo toga.